Video-Opnames & Fotografie met een drone

Hoogwaardige kwaliteit beelden met eigen animaties en logo's.

Nieuwbouw & Verkoop huis

Laat je huis en omgeving zien op een bijzondere manier.

Wil je bij de verkoop van je huis de mensen een speciaal beeld laten zien van het pand en de omgeving? Kies er dan voor om gebruik te maken van drone-opnames om zo de kijkers een goed beeld te geven van de locatie.

Wij kunnen opnames maken van het huis, maar ook van de tuin en de omgeving. Met de beelden van bovenaf krijgen de geïnteresseerden een goed beeld van de ligging en de situatie in de wijk. Bepaal zelf welke onderdelen van jouw huis en tuin speciaal zijn en wij zorgen voor unieke drone-opnames van deze plekken. Plaats mooie 3D Panorama beelden op je site om de bezoekers een uniek beeld te geven van het huis. Door middel van de interactieve mogelijkheden kan je 360 graden rond kijken.

Natuurbeheer: bosbouw en landbouw

Laat de natuur zien op een unieke manier.

Laat de natuur zien op zijn mooist. Bovendien in 4K beeldkwaliteit. Van boven valt meer te zien dan van beneden, daarnaast ook leuk voor het drukken van foto’s of kaarten.

Drone Inspectie

Maak beelden met een drone voor inspectie of voor de verzekering.

Tegenwoordig hoeft u geen prijzige kranen of steigers meer te huren, om op lastige of hoge plekken te komen om deze in kaart te brengen. Door middel van een drone kunt u de beelden dezelfde dag nog ontvangen en kunt u effectiever te werk gaan. Van daken en bruggen tot uitgebreide vastgoed inspecties. Dit doen wij voor particulieren en woningcorporaties.

We kunnen onze drones uitrusten met een infrarood thermische warmtecamera. Met onze thermische drone inspectie kunnen we makkelijk warmteverschillen vastleggen bv. ter controle van de kwaliteit van thermische isolatie van daken en gevels en opsporen van koudebruggen. Als je een koudebrug hebt, lekt er warmte weg uit huis. Daardoor moet je cv-ketel harder stoken om de ruimte te verwarmen. Daardoor ontstaat een onnodig hoog gasverbruik. Bovendien heb je door een koudebrug meer kans op condensatie en dus vochtplekken en uiteindelijk zelfs schimmel in huis. 

Bedrijfspresentatie en Bouwproject

Laat je bedrijf of bouwproject zien op unieke manier.

Laat je bedrijf of fabriek zien op een mooie en enerverende manier door gebruik te maken van foto’s en video’s gemaakt door een drone. Dit kan zowel van buiten als binnen plaatsvinden.

Maak samen met ons een mooie montage van jouw project. Gebruik de unieke features van een drone om beelden te laten zien van bovenaf in combinatie met sfeerbeelden vanaf de grond. Overweeg ook om opnames te laten maken van binnenin jouw bedrijf of fabriek.

Of maak gebruik van drone-opnames om jouw gemeente te promoten bij de bewoners en de toeristen. Wij maken foto’s en video’s van monumenten, speciale evenementen, lokale trekpleisters, nieuwbouw en meer. Plaats deze video’s op de sociale media kanalen om zo nog meer promotie te maken van jouw gemeente.

Trouwvideo en fotografie

Gebruik drone-opnames om jouw speciale dag nog specialer te maken. 

Door drone-opnames te maken van je trouwdag krijg je nog een unieker beeld van deze bijzondere dag. Met mooie beelden van bovenaf in combinatie met de juiste animaties en muziek krijg je een video om nooit meer te vergeten. Naast de trouwerij kan je er ook voor kiezen om een video te maken van jij en jouw partner in mooie kleding op een speciale locatie. Neem bijvoorbeeld beelden op in het bos of langs het strand.

HOE WIJ TE WERK GAAN

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Tijdens het eerste orienterende gesprek luisteren wij naar jouw behoeftes en gaan wij aan de slag met een vluchtplan. Dit plan bespreken wij met je en we maken een afspraak om op locatie in een aantal uur de opnames te maken. Na de opnames gemaakt zijn gaan onze designers aan de slag om alles te monteren. Desgewenst kunnen wij achtergrond-muziek toevoegen en/of animaties toevoegen aan de video. Er zijn daarnaast verschillende mogelijkheden hoe u de foto’s wilt ontvangen. We kunnen ze rechtstreeks overzetten, maar ook wanddecoraties (op canvas of een poster), kaarten, en kalenders zijn mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

TELEFOON

0615301076

EMail

info@vanloonwerknaardronewerk.nl

Adres

3958CS, Amerongen
Utrecht, Nederland

Openingstijden

Weekdagen

Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00

WEEKENDEN

Za: 08:00 - 18:00

Zo: zijn wij gesloten.

KVK
85604410