DRONE Video-Opnames & Fotografie

Hoogwaardige kwaliteit beelden met eigen animaties en logo's.

 Agrarisch natuurbeheer

Laat de landbouw en natuur zien op een unieke manier.

Laat de natuur zien op zijn mooist. Bovendien in 4K resolutie voor haarscherp beeld. Van boven valt meer te zien dan van beneden, daarnaast ook leuk voor het drukken van foto’s of kaarten.


Nieuwbouw & Verkoop huis

Laat je huis en omgeving zien op een bijzondere manier.

Wil je bij de verkoop van je huis de mensen een speciaal beeld laten zien en de omgeving? Kies er dan voor om gebruik te maken van drone-opnames om zo de kijkers een goed beeld te geven van de locatie.


Drone Inspectie

Maak beelden met een drone voor inspectie of voor de verzekering.

Tegenwoordig hoeft u geen prijzige kranen of steigers meer te huren, om op lastige of hoge plekken te komen om deze in kaart te brengen. Door middel van een drone kunt u de beelden direct ontvangen en kunt u effectiever te werk gaan. Dit doen wij voor particulieren en woningcorporaties.

We kunnen onze drones uitrusten met een infrarood thermische warmtecamera. Met onze thermische drone inspectie kunnen we makkelijk warmteverschillen vastleggen bv. ter controle van de kwaliteit van thermische isolatie van daken en gevels. Als je een koudebrug hebt, lekt er warmte weg uit huis. Daardoor moet je cv-ketel harder stoken om de ruimte te verwarmen. Daardoor ontstaat een onnodig hoog gasverbruik. Bovendien heb je door een koudebrug meer kans op condensatie en dus vochtplekken en uiteindelijk zelfs schimmel in huis. 

HOE WIJ TE WERK GAAN

 Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Na een aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en luister naar jouw behoeftes. Vervolgens gaan wij aan de slag met een vluchtplan. Dit plan bespreken wij met je en we maken een afspraak om op locatie de opnames te maken. Na de opnames gemaakt zijn gaan we aan de slag om alles te monteren. Desgewenst kunnen wij achtergrond-muziek toevoegen en/of animaties toevoegen aan de video. Er zijn daarnaast verschillende mogelijkheden hoe u de foto’s wilt ontvangen. We kunnen ze rechtstreeks overzetten, maar ook wanddecoraties (op canvas of een poster), kaarten, en kalenders zijn mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

TELEFOON

0615301076

EMail

info@vanloonwerknaardronewerk.nl

Adres

3958CS, Amerongen
Utrecht, Nederland

Openingstijden

Weekdagen

Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00

WEEKENDEN

Za: 08:00 - 18:00

Zo: gesloten.

KVK
85604410