Opsporen Vermiste Dieren

Met een drone

BEL ONS of stuur een bericht via WhatsApp

0623034548

Of vraag direct een offerte aan

DIER IN NOOD

Vermiste hond gevonden

Op een late zomeravond werden wij van ons bedrijf Van Loonwerk naar Dronewerk (LND) gebeld dat er een hond uit een auto was gesprongen langs de Barneveldsestraat tussen Scherpenzeel en Barneveld. Ons werd gevraagd of wij de hond met warmtebeelden konden detecteren. Het zoekgebied was groot en de hond kon zich overal schuilhouden. Er waren percelen met hoge mais, grasland en sloten. En het begon ook al donker te worden! We besloten om te komen zoeken.

Eenmaal in het donker aangekomen had men al enige tijd intensief gezocht naar de hond maar zonder resultaat. Ook de eerste 20 minuten vliegen met de drone leverde nog niets op. Geen hond te zien, totdat we ineens een felle witte stip zagen op het scherm met warmtebeelden. Twee personen gingen er direct naartoe en zagen toen ze dichterbij kwamen dat het inderdaad om de hond ging die vermist was. Hij raakte in paniek en wilde er weer vandoor gaan, vlakbij een nabijgelegen drukke weg. Uiteindelijk, na wat heen en weer geren van de hond en door de communicatie met de piloot van de drone die kon zien waar de hond zich ophield, lukte het de eigenaar uiteindelijk om de hond te pakken. Missie geslaagd. Hond en baasje weer herenigd en blij.

Wij zijn als bedrijf Van Loonwerk Naar Dronewerk ook ontzettend content dat de hond gevonden is en dat we hieraan hebben kunnen bijdragen. Vul onderstaand formulier in, bel ons of stuur ons een whatsapp bericht en we nemen snel contact met je op.

vermiste_hond
vermiste_hond

Locatie van vermist dier

Door middel van het warmtebeeld kan het dier gedetecteerd worden.

Clients

Partners

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

TELEFOON

0623034548

EMail

info@vanloonwerknaardronewerk.nl

Adres

3958CS, Amerongen
Utrecht, Nederland

Openingstijden

Weekdagen

Ma t/m Vr: 08:00 - 21:00

WEEKENDEN

Za: 08:00 - 21:00

Zo: gesloten.

KVK
85604410

Bereikbaar via WhatsApp