Over ONS

De gebroeders De Ruiter

Wie zijn wij?

LND is een drone startup opgericht in 2021 door twee broers met een achtergrond in de landbouw en lucht- en ruimtevaarttechniek. Onze expertises vullen elkaar goed aan bij het ontwikkelen, testen en aanbieden van diensten met drones primair gericht op landbouw toepassingen en agrarisch natuur- en landschapsbeheer.

 

Ons persoonlijke verhaal

Clemens de Ruiter

CEO

Mijn naam is Clemens de Ruiter, woonachtig in Amerongen. Nadat ik het vmbo heb afgerond ben ik naar het Groenhorst College (Aeres) in Barneveld gegaan. Daar heb ik veel praktische kennis over de veehouderij tot mij genomen. Die opleiding duurde 3 jaar en in die jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Vervolgens ben ik naar de HAS Hogeschool in Dronten gegaan waar ik voor de opleiding Dier en Veehouderij heb gekozen. Die opleiding heb ik in 2022 afgerond. Ik heb door de jaren heen veel kennis opgedaan op deze opleidingen. Ook heb ik op veehouderijbedrijven veel geleerd door stages en werk. Ik heb kennis opgedaan in de melkveehouderij, bij zowel koeien als geiten, maar ook stages bij de varkenshouderij en de pluimveehouderij. Daarnaast heb ik ook bij een mengvoerbedrijf gewerkt. 

Momenteel werk ik naast ons eigen bedrijf bij een agrarisch adviesbureau genaamd: Van Westreenen Adviseurs in Lunteren. Binnen dit bedrijf richt ik mij op de milieukant en ruimtelijke ordening.

Ik vind het prachtig om met dieren bezig te zijn. Het lijkt mij daarom mooi om samen met boeren en natuurliefhebbers ervoor te zorgen om dieren zoals weidevogels (nesten) en reekalveren voor de maaier vandaan te redden.

Luc de Ruiter

CTO

Mijn naam is Luc de Ruiter en ben in oktober 2020 afgestudeerd van de TU Delft met een diploma in lucht- en ruimtevaarttechniek. Vanuit mijn studie heb ik altijd passie gehad voor alles wat vliegt en het integreren van design & technologie.

Samen met mijn broer wil ik de mogelijkheden onderzoeken van drone toepassingen primair gericht op agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Hoewel ik geen directe achtergrond in de landbouw heb wil ik mij inzetten voor efficiënte toepassingen voor een duurzame toekomst. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

TELEFOON

0615301076

EMail

info@vanloonwerknaardronewerk.nl

Adres

3958CS, Amerongen
Utrecht, Nederland

Openingstijden

Weekdagen

Ma t/m Vr: 08:00 - 18:00

WEEKENDEN

Za: 08:00 - 18:00

Zo: gesloten.

KVK
85604410