Thermografische Inspectie Gebouwen & EnergieAdvies

Drone thermografie inspectie.

Wij gebruiken drone thermografie bij de inspectie van zonnepanelen en voor bouwkundige inspecties. Tijdens een drone inspectie kunnen wij warmteverliezen, daklekkages, isolatiegebreken en andere problemen bij grote objecten veilig vanuit de lucht in beeld brengen. Met gebruik van een drone met warmtebeeld camera kunnen wij grote aantallen zonnepanelen en platte daken van bedrijfsgebouwen snel & efficiënt inspecteren.

Toepassingen drone thermografie

Inspectie zonnepanelen

Inspectie pijpleidingen

Kweldetectie in waterwegen

Opsporen van daklekkages

Voor gebouwthermografie bij middelgrote en grote gebouwen maken wij vrijwel altijd gebruik van een standaard warmtebeeldcamera en een warmtebeeld drone. Met gebruik van een warmtebeeldcamera inspecteren we de gevels op de lager gelegen verdiepingen. Om de hoger gelegen verdiepingen en het dak van het gebouw goed in beeld te brengen zetten wij onze drone met warmtebeeldcamera in. Zo brengen wij bouwkundige gebreken, warmtelekken en gebreken aan zonnepanelen haarscherp in beeld.

Stap 1
7
Stap 1

Kies een dienst

Stuur een whatsapp bericht en wij nemen spoedig contact met je op. De beller is nóg sneller.

Stap 2
7
Stap 2

Kennismaken & Werkzaamheden bespreken

We maken kennis, kijken samen welke behoefte je hebt en kijken waar we je kunnen ondersteunen. Vervolgens bespreken we het plan.

Stap 3
7
Stap 3

Aan de slag!

We gaan aan de slag en houden je op de hoogte. Wil je weten of onze drone ook voor andere diensten gebruikt kan worden? Geen probleem, we kijken graag samen naar wat mogelijk is.

Onze projecten in beeld.

FAQs

Over ons

Over ons

Met hart voor de boeren, dieren, het gewas en de natuur, leveren wij drone diensten.

×