VERMISTE HOND NOOR GEVONDEN

  Woensdagmiddag 20 september 2023 werden wij gebeld dat er een hond vermist was en het maisland in was gerend. Ons werd gevraagd of wij de hond met warmtebeelden konden detecteren. De hond raakte vermist vanaf de Zecksteeg in Ede ism Honden Zoekgroep Gelderse Vallei n.a.v. een losloopmelding van een hond die aangereden was door een bakfiets.

Eenmaal aangekomen had men al enige tijd intensief gezocht naar de hond en langs het maisveld gestaan en gekeken of de hond er toevallig weer uit zou komen maar zonder resultaat. We hebben vervolgens een uur gevlogen maar er was geen hond te zien.

Er werd tot laat in de avond gezocht, Noor (hond) werd door onze drone niet in het mais gesignaleerd. Was ze wellicht in een onbewaakt ogenblik naar huis gelopen? Vrijwilligers gingen met warmtebeeldcamera`s rondom huis alles nakijken maar ook daar werd Noor niet gevonden.

Het beste nieuws van de dag kwam iets later en dat is dat Noor nu gelukkig thuis is met de nodige pijnstilling en wordt ze de komende dagen door haar baasjes nauwlettend in de gaten gehouden. Ze was uiteindelijk toch aardig ver van huis weggelopen.

Wij zijn als bedrijf Van Loonwerk Naar Dronewerk ook ontzettend content dat de hond gevonden is en dat we hieraan hebben kunnen bijdragen.

Vermissing van een hond of een ander dier? Neem gerust contact op.

Bereikbaar via WhatsApp