DRONE VIDEO-OPNAME & FOTOGRAFIE

Dronefotografie.

Door middel van drones maken wij de mooiste beelden in de lucht. Laat je meenemen op een vlucht boven je huis, omgeving of bedrijf!

Voor het maken van dronefoto’s en dronevideo’s zijn wij gecertificeerd en denken graag met je mee voor een mooi resultaat.

Als standaardprocedure worden de dronefoto’s geoptimaliseerd om het beste resultaat te leveren. Mocht je echter specifieke voorkeuren hebben voor de nabewerking van de foto’s, dan kun je deze altijd aan ons doorgeven.

Toepassingen

Agrarisch natuurbeheer

Laat de natuur zien op zijn mooist. Van boven valt meer te zien dan van beneden, daarnaast mogelijk voor het drukken van foto’s of kaarten.

MAKELAARDIJ EN VASTGOED

Wil je bij de verkoop van je huis de mensen een speciaal beeld laten zien en de omgeving? Kies er dan voor om gebruik te maken van drone-opnames om zo de kijkers een goed beeld te geven van de locatie.

Kantoor of bedrijfsterrein

Als uw pand groot genoeg is kunnen er ook binnen dronebeelden gemaakt worden.

Infrastructuur: wegen en vaarwegen

Dronefotografie wordt veel gebruikt bij industriële fotografie.

Evenementen en portretten

Ontdek de toegevoegde waarde van dronevideografie voor evenementen en portretten! Of het nu gaat om speciale evenementen, persoonlijke portretten, dronevideografie biedt een frisse en creatieve kijk op beeldvorming.

Drone Inspectie

Tegenwoordig hoeft u geen prijzige kranen of steigers meer te huren, om op lastige of hoge plekken te komen om deze in kaart te brengen. Door middel van een drone kunt u de beelden direct ontvangen en kunt u effectiever te werk gaan. Dit doen wij voor particulieren en woningcorporaties.

Stap 1
7
Stap 1

Kies een dienst

Stuur een whatsapp bericht en wij nemen spoedig contact met je op. De beller is nóg sneller.

Stap 2
7
Stap 2

Kennismaken & Werkzaamheden bespreken

We maken kennis, kijken samen welke behoefte je hebt en kijken waar we je kunnen ondersteunen. Vervolgens bespreken we het plan.

Stap 3
7
Stap 3

Aan de slag!

We gaan aan de slag en houden je op de hoogte. Wil je weten of onze drone ook voor andere diensten gebruikt kan worden? Geen probleem, we kijken graag samen naar wat mogelijk is.

FAQs

Over ons

Over ons

Met hart voor de boeren, dieren, het gewas en de natuur, leveren wij drone diensten.

×