Opsporen vermiste dieren

Hond gevonden

Kat gevonden

Dier in nood.

Op een late zomeravond werden wij van ons bedrijf Van Loonwerk naar Dronewerk (LND) gebeld dat er een hond uit een auto was gesprongen langs de Barneveldsestraat tussen Scherpenzeel en Barneveld. Ons werd gevraagd of wij de hond met warmtebeelden konden detecteren. Het zoekgebied was groot en de hond kon zich overal schuilhouden. Er waren percelen met hoge mais, grasland en sloten. En het begon ook al donker te worden! We besloten om te komen zoeken.

Missie geslaagd

Eenmaal in het donker aangekomen had men al enige tijd intensief gezocht naar de hond maar zonder resultaat. Ook de eerste 20 minuten vliegen met de drone leverde nog niets op. Geen hond te zien, totdat we ineens een felle witte stip zagen op het scherm met warmtebeelden. Twee personen gingen er direct naartoe en zagen toen ze dichterbij kwamen dat het inderdaad om de hond ging die vermist was. Hij raakte in paniek en wilde er weer vandoor gaan, vlakbij een nabijgelegen drukke weg. Uiteindelijk, na wat heen en weer geren van de hond en door de communicatie met de piloot van de drone die kon zien waar de hond zich ophield, lukte het de eigenaar uiteindelijk om de hond te pakken. Missie geslaagd. Hond en baasje weer herenigd en blij.

Stap 1
7
Stap 1

Kies een dienst

Stuur een whatsapp bericht en wij nemen spoedig contact met je op. De beller is nóg sneller.

Stap 2
7
Stap 2

Kennismaken & Werkzaamheden bespreken

We maken kennis, kijken samen welke behoefte je hebt en kijken waar we je kunnen ondersteunen. Vervolgens bespreken we het plan.

Stap 3
7
Stap 3

Aan de slag!

We gaan aan de slag en houden je op de hoogte. Wil je weten of onze drone ook voor andere diensten gebruikt kan worden? Geen probleem, we kijken graag samen naar wat mogelijk is.

Onze projecten in beeld.

FAQs

Over ons

Over ons

Met hart voor de boeren, dieren, het gewas en de natuur, leveren wij drone diensten.

×