Website ontwerp voor jouw bedrijf

Hoe kom ik aan een goed website ontwerp?

Het eerste waar je bezoekers je site op beoordelen, is op zijn uiterlijk. Een goed website-ontwerp is dan ook een absolute must

Als ondernemer kan je niet meer zonder een mooie, professionele website. Eentje die laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Die klanten aantrekt. Een website die op elk apparaat optimaal werkt (responsive dus). En bovendien veilig is, waar zowel jouw gegevens als die van je websitebezoekers beschermd zijn.

Maar hoe kom je daaraan? En hoe werkt dat?

Stap voor stap naar een nieuwe website

Website ontwerp & domeinnaam

Uw website wordt met zorg vormgegeven. De website moet aansluiten op uw wensen & doelgroep. Een professioneel ontworpen website speelt namelijk in op de wensen van de doelgroep en straalt de identiteit van het bedrijf uit. Het ideale scenario voor het bepalen van je domeinnaam is dat die overeenkomt met de naam van je bedrijf.

CMS & Hostingprovider

Er zijn twee dingen nodig bij de bouw van een website: een content management systeem en een hostingprovider bij wie de content wordt ondergebracht. Als je eenmaal een serviceprovider hebt geselecteerd, kun je je domeinnaam registreren en de website daar naartoe laten wijzen. CMS is eenvoudig in gebruik. U kunt zelf teksten wijzigen, foto’s toevoegen en pagina’s aanmaken.

Pagina's indelen & Responsive webdesign

Nu je website in de steigers staat, wordt het tijd om je content in te delen en een paginastructuur te kiezen. Responsive webdesign bepaald welke specifieke pagina’s je nodig hebt, zoals een Startpagina, Over ons, Diensten en Contact opnemen. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Hoge vindbaarheid & SEO

Wij optimaliseren websites zodat Google het begrijpt. Je kunt zonder veel moeite je resultaten in de zoekmachines verbeteren door trefwoorden op te nemen in de pagina’s van je website en je afbeeldingen te voorzien van alt-tags en beschrijvingen. Denk terug aan je primaire doelstelling en bepaal de trefwoorden waarmee je je bedrijf geassocieerd wilt hebben. Gebruik die in de tekst op alle relevante pagina’s van je website, zodat zoekmachines jouw bedrijf voor die zoekwoorden gaan herkennen als autoriteit in je bedrijfstak.

Services

Nadat je nieuwe website live is, wil dat niet zeggen dat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Het is belangrijk om je website goed te onderhouden en updates te doen. 

Beveiliging

Naast de snelheid is ook de veiligheid van de website van belang. Bij ons hosting en service abonnement zorgen we er voor dat de plugins op je website altijd up-to-date en daardoor veilig zijn.

Voordelen van een goede website

Een professionele website laten maken? Dat betekent dat we jou gaan helpen om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Eerst brengen we samen met jou in kaart wat die doelen zijn. Wat jouw bedrijf uniek maakt en wat de wensen zijn van jouw klanten. Vervolgens gaan we aan slag met het maken van een standaard of professionele website of webshop op maat, die helemaal bij jou past.

Met een moderne, snelle website bereik je meer klanten. Door ze online al een goede ervaring te geven, nemen ze sneller contact op. Een goed website design zorgt voor:
 

  • Een professioneel online visitekaartje
  • Verhoogde naamsbekendheid
  • Sneller bezoekers op je website
  • Betere online vindbaarheid door SEO
Stap 1
7
Stap 1

Kies een dienst

Stuur een whatsapp bericht en wij nemen spoedig contact met je op. De beller is nóg sneller.

Stap 2
7
Stap 2

Kennismaken & Werkzaamheden bespreken

We maken kennis, kijken samen welke behoefte je hebt en kijken waar we je kunnen ondersteunen. Vervolgens bespreken we het plan.

Stap 3
7
Stap 3

Aan de slag!

We gaan aan de slag en houden je op de hoogte. Wil je weten of onze drone ook voor andere diensten gebruikt kan worden? Geen probleem, we kijken graag samen naar wat mogelijk is.

FAQs

Over ons

Over ons

Met hart voor de boeren, dieren, het gewas en de natuur, leveren wij drone diensten.

×